Lista filmów

Wierna jak pies. Policjantki i policjanci (2015) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-05-09 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Obyczajowy

okladka
gray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_star
Szefowie narkobiznesu film szantażują posterunkową Aleksandrę film Wysocką. Jeśli nie film dostarczy im zarekwirowanych film pieniędzy i narkotyków, film zanim te opuszczą film komendę, zginą najbliższe film jej osoby.

Baza ludzi umarłych (1958) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-05-02 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Dramat, Obyczajowy

okladka
Do bazy film transportu drewna w film Bieszczadach przybywa aktywista film partyjny, którego zadaniem film jest powstrzymanie pracowników film przed opuszczeniem placówki.

Przeklęta góra / Blind Mountain / Mang shan (2007) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-05-01 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Dramat, Obyczajowy

okladka
Młoda studentka film zostaje podstępem sprzedana film wieśniakowi. Dziewczyna dowiaduje film się, że ma film zostać jego żoną.

okladka
Młoda gospodyni film domowa zaczyna walczyć film o prawa wyborcze film kobiet, zmagając się film z konserwatywną społecznością film szwajcarskiego miasteczka.

Pewnego razu w listopadzie (2017) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-05-01 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Dramat, Obyczajowy

okladka
Marek wraz film z matką zostają film pozbawieni przez władze film miasta dachu nad film głową. Kobieta trafia film do przytułku dla film bezdomnych, w którym film nie jest mile film widziana ze względu film na swojego towarzysza film - psa Kolesia.

Magneto (1993) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-04-27 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Obyczajowy

okladka
Po latach film Lena wraca do film Polski w towarzystwie film francuskiej dziennikarki, aby film poznać prawdę o film swoim ojcu.

Kobieta publiczna / La femme publique (1984) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-04-25 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Dramat, Obyczajowy

okladka
Historia młodej film aktorki, która dostała film rolę w filmie film reżyserowanym przez czeskiego film imigranta mieszkającego w film Paryżu.

Na samym dnie / Deep End (1970) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-04-25 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Dramat, Obyczajowy

okladka
Chłopak z film niższych sfer kończy film szkołę. Nie może film jednak znaleźć żadnej film pracy. W końcu film zatrudnia się do film pracy na basenie film na przedmieściach Londynu. film Tam spotyka dziewczynę, film która jest troszkę film od niego starsza film ...

okladka
Nastoletnia Beverly film zachodzi w nieplanowaną film ciążę i wychodzi film za mąż. Nie film porzuca jednak swojego film marzenia o karierze film pisarki.

okladka
Tbilisi. April film (Khatia Nozadze) ma film trzydzieści cztery lata. film Na życie zarabia film jako prostytutka w film luksusowym hotelu. Pewnego film dnia poznaje tam film Dije (Daniel Antony film Onwuka), młodego imigranta film z Nigerii. Okazuje film się, że chłopak film trafił do Gruzji film wskutek splotu nieporozumień. film W rzeczywistości wierzył, film że zmierza do film stanu Georgia w film USA. Niespodziewanie między film April i Dije film rodzi się uczucie. film Każde z nich film wierzy, że wspólnie film mają szansę na film lepsze życie. Produkcja film została wyróżniona na film Queer Lisboa - film Festival Internacional de film Cinema Queer.

Nasz serwis staraliśmy się tak zaprojektować, aby nasi użytkownicy mogli czerpać z niego mozliwie najwięcej przyjemności. Jest on prosty i czytelny. Łatwo odnajdziecie w nim materiały, które aktualnie Was interesują. Wszystko oczywiście bez zbędnych przerywników w postaci reklam, czy też limitów. Liczymy też na to, że sami będziecie dzielili się treściami, które uważacie za ciekawe. Dzięki komentarzon i ocenom innych uzytkowników, łatwo zobaczycie, jak zostały odebrane przez resztę. Życzymy miłych chwil spędzonych na naszej stronie.