Lista filmów

Koralina i tajemnicze drzwi / Coraline (2009) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-05-03 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Animacja, Familijny

okladka
gray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_stargray_star
Film zrealizowany film na podstawie książki film Neila Gaimana Koralina.Pewnego film dnia, kiedy Koralina film zwiedza nowy dom, film odkrywa, że jej film mieszkanie ma 14 film drzwi. 13 drzwi film otwiera się bez film problemu i prowadzi film do rzeczywistych miejsc film w mieszkaniu. Czternaste film drzwi znajdują się film w odległym kącie film pracowni i są film zamknięte. Drzwi prowadzą film do ciemnego przejścia, film a stąd do film niespokojnego miejsca spowitego film mgłą i zamieszkałego film przez alternatywną wersję film jej sąsiadów i film rodziców. Ci rodzice, film jej druga mama film i drugi tata, film chcą by została film z nimi. Zapewniają film ją że będzie film kochana bardziej,...

Jaskiniowiec / Early Man (2018) [Napisy]

Wstawił: gość | 2018-05-01 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Animacja, Komedia, Przygodowy

okladka
W czasach, film kiedy po ziemi film chodziły dinozaury i film mamuty, dzielny jaskiniowiec film jednoczy plemię przeciwko film potężnemu wrogowi.

Jak uratować mamę (2015) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-05-01 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Animacja

okladka
Dwoje dzieci film wyrusza do średniowiecznej film krainy, by odnaleźć film Złote Krople, które film pomogą uratować ich film mamę.

okladka
Bohaterski Lucky film Luke po raz film kolejny odwozi notorycznych film Braci Daltonów do film więzienia. Tam na film miejscu dowiadują się film oni, że ich film wuj Henry umarł film z przyczyn naturalnych film (złapali go i film powiesili). Nie są film tym specjalnie przejęci, film gdyż teraz odziedziczą film jego wielką fortunę. film Jest jednak warunek film - muszą zabić film jego przysięgłych i film sędziego. To nie film wydaje się stanowić film dla czwórki oprychów film problemu, gdyż nie film takie rzeczy już film robili - jedyny film problem to, że film zgodnie z testamentem film wujka wypełnienia zadania film ma dopilnować najbardziej film uczciwy i honorowy film człowiek, jakiego...

okladka
Kinowy film film animowany o przygodach film paczki pingwinów, bohaterów film bijącego rekordy popularności film serialu TV i film trzech filmów z film serii "Madagaskar", które film w polskich kinach film obejrzało w sumie film niemal 5 500 film 000 widzów. Reżyseria: film Simon J. Smith film ("Film o pszczołach").

Kubuś i przyjaciele / Winnie the Pooh (2011) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-04-25 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Animacja

okladka
Pewnego leniwego film dnia w Stuwiekowym film Lesie Kubuś wybiera film się na poszukiwanie film ukochanego miodku. Jako film że jego rozumek film nie jest zbyt film wielki, przekręca znaczenie film wiadomości, którą zostawił film mu Krzyś. Według film Kubusia wynika z film niej, że jego film przyjaciel został porwany film przez tajemniczego stwora film Bendezara. Dzielny miś film mobilizuje pozostałych mieszkańców film lasu, po czym film wszyscy ruszają z film heroiczną odsieczą Krzysiowi. film Będzie to wyprawa film pełna komicznych i film wzruszających wydarzeń.

okladka
Drużyna shinobi film otrzymuje misję zatrzymania film zbiegłego ninja. Uciekinier film włącza maszynę, która film przenosi go w film przeszłość, a wraz film z nim przypadkowo film Naruto i Yamato.

The Breadwinner (2017) [Napisy]

Wstawił: gość | 2018-04-25 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Animacja, Familijny

okladka
Bohaterką filmu film jest uparta Afganka, film która przebiera się film za chłopca, by film zapewnić bezpieczeństwo sobie film i swojej rodzinie.

Fernando / Ferdinand (2017) [Lektor]

Wstawił: gość | 2018-04-25 | Komentarzy: 0 | Kategorie: Animacja, Familijny, Komedia

okladka
Przyjacielski młody film byczek przez pomyłkę film zostaje zwerbowany do film walk na arenie.

Turbo (2013) [Lektor]

okladka
Historia niepozornego film ślimaka, który nieoczekiwanie film nabywa niezwykłych mocy, film pozwalających mu rozwijać film zawrotną szybkość i film postanawia zrealizować swe film największe marzenie – film wziąć udział w film wielkim wyścigu.

Nasz serwis staraliśmy się tak zaprojektować, aby nasi użytkownicy mogli czerpać z niego mozliwie najwięcej przyjemności. Jest on prosty i czytelny. Łatwo odnajdziecie w nim materiały, które aktualnie Was interesują. Wszystko oczywiście bez zbędnych przerywników w postaci reklam, czy też limitów. Liczymy też na to, że sami będziecie dzielili się treściami, które uważacie za ciekawe. Dzięki komentarzon i ocenom innych uzytkowników, łatwo zobaczycie, jak zostały odebrane przez resztę. Życzymy miłych chwil spędzonych na naszej stronie.